Nice Dream ^^

image

Semalam mimpi geje tapi bikin hepi. Gmn gak hepi, secawrah ada si Julian Casablancas hadir di mimpikuh bihihik. Herannya si Jules ini kok kerempeng ya haha dan dia tak seperti Julian yang kutahu. Tapi tetep coooool. Wakaka.

Oh abang Jules sering2lah mampir ke mimpikuh. Karena mampir ke Indonesia is too good to be true, di mimpipun awak udah seneng kali nya. Tapi ajakin Fabrizio Moretti lahhhh, kan aku ngefansnya sama dia. Huaaaa ♥,♥

Dan entah kenapa ada KPK pulak di mimpiku itu halah halah -_-

Posted from WordPress for Android

Nice Dream ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s