Telescope

“..we’re walking on a different tracks

heading to a different space and time

and i can see you’re doing okay

though i’ll be using telescope

capturing your moves

deliver love you might not received, not received..”

Hmmpphhfff.

Advertisements

7 thoughts on “Telescope

  1. sukaa lagu ini gara-gara baca di akhir chapter “Hello Goodbye” bukunya Fitri Tropica yg judulnya “Kening”, andai aja ada beneran teleskop yg bisa buat bginian.. *cakartembok :S

    • oh iya kak? ada? bagus gak sih bukunya si fitrop? hahahha.. Iya kak lucu ya pasti kalo ada teleskop2an unyu kayak gitu huahahaha… teleskop utk menyampaikan cinta2.. eaa hahahaha

      • ada ty,baru kluar dia,yah mayan bukunya,bacaan ringan lah,blm baca smua,ini jg gara2 si beta maksa2 baca chapter yg agak2 nylepet aku *eaaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s