Telescope

“..we’re walking on a different tracks

heading to a different space and time

and i can see you’re doing okay

though i’ll be using telescope

capturing your moves

deliver love you might not received, not received..”

Hmmpphhfff.

Telescope

7 thoughts on “Telescope

  1. esenha says:

    sukaa lagu ini gara-gara baca di akhir chapter “Hello Goodbye” bukunya Fitri Tropica yg judulnya “Kening”, andai aja ada beneran teleskop yg bisa buat bginian.. *cakartembok :S

    1. oh iya kak? ada? bagus gak sih bukunya si fitrop? hahahha.. Iya kak lucu ya pasti kalo ada teleskop2an unyu kayak gitu huahahaha… teleskop utk menyampaikan cinta2.. eaa hahahaha

      1. esenha says:

        ada ty,baru kluar dia,yah mayan bukunya,bacaan ringan lah,blm baca smua,ini jg gara2 si beta maksa2 baca chapter yg agak2 nylepet aku *eaaa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s